Ice Fish Ohio Forum
Welcome, Guest. Please login or register.

June 27, 2019, 06:25:20 AM


Pages: [1]
Print
Author Topic: Transducer Issue???  (Read 2841 times)
ratherbefishing
Global Moderator
Hero Member
*****
Posts: 678



View Profile
« on: December 20, 2011, 12:21:06 PM »

My friend Scott just got a refurbished unit with a tri-beam. The transduced isn't picking up his jigs (or any other lure for that matter) when the lure is on the rise.

Anyone seen this before??? I'm pretty good with a vex and I was at a loss.
Logged

Good Fishin'

Ryan Kerns

Ice Fish Ohio Pro Staff
Vexilar Pro Staff
Clam Powerstick Pro Staff

Ask me about:
Ice Safety
Vexilar Flashers
Lake St. Clair
Canadian Fishing
C.J. Brown
Indian Lake
Jason Mitchell Rods/Ice Armor by Clam
Panfish
Walleye
Saugeye
1977walleyeguy
Jr. Member
**
Posts: 84



View Profile
« Reply #1 on: December 20, 2011, 01:33:47 PM »

I'd be sending it back if I was him....atleast talk to tech support.
Logged
ILfisher
Newbie
*
Posts: 21


View Profile
« Reply #2 on: December 20, 2011, 03:31:14 PM »

Pat from Vexilar said it sounded like a Transducer issue also.  It's now on it way back.
Logged
davek
Full Member
***
Posts: 231


Dave Brett Dan


View Profile
« Reply #3 on: December 20, 2011, 04:21:57 PM »

Just out of curiosity what unit and how deep were you fishing?
Logged
turkeyneck003
Jr. Member
**
Posts: 69



View Profile
« Reply #4 on: December 20, 2011, 04:47:07 PM »

I saw a post just like that on the Vexilar website........The Pro Staffer told the guy to talk to the tech dept....... May be a ongoing problem......


Logged

Gaff its not just for chicken...
Pages: [1]
Print
Jump to:  


Vexilar